TQXP - En ny generasjon varmekabler

Norges mest populære varmekabel er oppgradert. TKXP er blitt til TQXP, og nyheten er lett bedre.

Nexans’ blå varmekabel TKXP har vært den mest populære blant elektrikere i generasjoner. Produktet er oppgradert, og vil fra nå hete TQXP. Den nye kabelen kan brukes flere på steder, blir noe rimeligere i innkjøp, og er mye lettere å jobbe med for installatører.

TQXP-varmekabelen er tynnere og lettere. Det bidrar til mindre belastning på nakke og skuldre for installatør, som også har fått et produkt som nå gir langt flere muligheter.

Kan legge mye mer enn før
TQXP er seneste skudd på stammen i en lang rekke kabel-innovasjoner fra Nexans på Langhus. Nexans fant opp varmekabelen tilbake i 1927. Selskapet har gjennom årene investert betydelig for å sikre at produktene alltid har holdt den høye standarden som kreves av norsk byggeskikk og de høye standardene til elektrikere og installatører.

- Norske forhold med strenge regler, et utfordrende klima og høyere standarder hos håndverkere krever premium-produkter produsert i Norge for norske forhold, sier Torbjørn Blomsnes, fabrikksjef ved Nexans på Langhus.

Den lave vekten til TQXP gjør at elektriker kan legge dobbelt så store arealer som tidligere, og likevel håndtere en lettere kabelkveil.

- Kabelen har fått en vesentlig slankere og lettere konstruksjon. Dermed kan det monteres mer uten at montørene får høyere belastning under jobben, og det er i realiteten ikke lenger noen begrensninger på rommene eller uteområdene der kabelen kan brukes, sier Blomsnes. Forbedringene har kommet uten å kompromisse på kvaliteten, og TQXP kommer med 20 års garanti.

TQXP kan legges i støpte gulv (både tradisjonelle og lavtbyggende), i trebjelkelag, snøsmelteanlegg, jordoppvarming og frostsikring av for eksempel avløp. De kan også monteres på armeringsjern.

• Enkel å legge, god å jobbe med. Kabelen har lavere vekt, og er utviklet spesielt med hensyn på gode leggeegenskaper.
• Ny og forbedret endeavslutning som er 100% kompakt og vanntett.
• Mangetrådet retur- og jordleder, som gjør varmekabelen ekstra fleksibel og bøyelig.
• 15 cm kald ende, sørger for stabil temperatur i endeavslutning.
• Slankere, sirkulær kabel, 6,5 mm.
• Skjult skjøt, som bygger like lite som kabelen. Skjøten er sterk og 100% vanntett.

LETT Å BÆRE - LETT Å LEGGE - LETT BEDRE

TQXP blir lagt i nettbutikken om kort tid.

 

 

Skriv ut
Kategorier: Nyheter
Tags:
Please login or register to post comments.
Copyright 2022 Sonepar