Vi lanserer Tradeforce-verktøy

  • 8 februar 2021
  • Forfatter: Anonym
  • Visninger: 1115
  • 0 Kommentarer
Vi lanserer Tradeforce-verktøy

Vi lanserer vårt eget merkevareverktøy Tradeforce, dette er den første Sonepar- merkevaren som skal rulles ut verden over. Produktserien består i første omgang av håndverktøy tilpasset proffmarkedet.

God kvalitet til fornuftig pris

Verktøyet holder høy kvalitet og er produsert av anerkjente produsenter, sertifisert og godkjent av uavhengige testlaboratorium. 

Alt verktøy for elektrikere er selvsagt VDE-isolert, og prismessig ligger håndverktøyet godt under ledende merkevarer.

Med Tradeforce i vårt utvalg kan vi tilby kvalitetsverktøy til konkurransedyktig priser, som kan komplementere de tradisjonelle merkevarene. 

Nye produkter på vei

I første omgang består det norske sortimentet av 18 varer fra skrutrekkere, hammer og sager til spiss- og avbitertenger. 

Det foreløpige utvalget kun utgjør en liten prøvesmak av totalsortimentet som består av mange hundre produkter fordelt på tre hovedproduktgrupper; verktøy, sikkerhetsutstyr og tilbehør for installasjonsmateriell.

- I første omgang prøver vi oss frem med et utvalg håndverktøy, så skal vi fortløpende vurdere om vi øker på med eksempelvis arbeidslys og elektroverktøy mm. Dette er en spennende start og mange vil vel si at det er på høy tid at vi får vårt eget varemerke innen verktøy-segmentet.

Høy kvalitet

Alt verktøy er testet og godkjent for elektrikere og installasjonsmarkedet. Lav pris behøver absolutt ikke gå på bekostning av kvaliteten. Med Tradeforce-produkter i porteføljen vår, kan vi øke utvalget uten å gå på akkord med kvaliteten, sier Pedersøn.

Alle produktene i Tradeforce-serien er tilpasset proffmarkedet og laget av materialer som tåler langvarig bruk under tøffe arbeidsforhold. Produktene er i industriell kvalitet med de beste materialer, som blant annet krom vanadium. Verktøyet overholder selvsagt internasjonale og lokale forskrifter, bygningsregler og lover der det er nødvendig. I tillegg har Tradeforce-produktene miljøvennlig emballasje som kan gjenvinnes - her unngår man å bruke plastmateriale så langt det er mulig. Håndverktøyet kommer sågar med livstidsgaranti.

Dette verktøyet finner du i våre butikker nå!

Skriv ut
Kategorier: Nyheter
Tags:
Please login or register to post comments.
Copyright 2021 Sonepar